Красивите декори влизат в банята с KAI Group

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/10173499 Красивите декори влизат в банята с KAI Group Красивите декори влизат в банята с KAI Group www.24plovdiv.bg
Серия Delphi

Интериорът на това деликатно пространство обичайно е продължение на идейната концепция за оформлението на дома, но може да се превърне и в кътче с неочаквано красив декор. Цимент, мрамор, камък, дърво, романтично излъчване с деликатни мотиви или дръзки дизайни с пачуърк и 3D ефекти са сред новите декори за банята, предлагани от KAI Group.

Серията Delphi впечатлява със смели комбинации, чиято основа е гланцовата мраморна визия. В нея много ефектно се вписват наподобяващият дърво и атрактивният Stars Mix декори. На фона на чистотата на мрамора ярко изпъкват и плочите с геометрични елементи, подсилени със златно, както и вариантът с 3D структура на вълни. Плочите за стена в серията Delphi са с размер 25х50 см, а гранитогресните за пода са 45х45 см. KAI Group предлага към мраморната визия и гранитогрес с дървесна визия като Ascot таупе, чиито плочи са с размер 15.5x60.5 см.

Мраморният дизайн се превъплъщава със силен характер и в серията Medina, в която сивият цвят доминира в два нюанса. Той е стилната гланцова основа, върху която изпъкват два декора. Patchwork комбинира цветовете на серията с интересни елементи за повече динамика в помещението, а Hedge е модерна картина на плетеница с релеф. Плочите за стена са с размер 25х50 см, а за пода са 45х45 см, като е възможна комбинацията с гранитогрес с дървесен дизайн, като Yucca кафява 15,5х60,5 см.

Серията Frame (20x50 см размер на плочите) е чудесна интерпретация на дизайн на камък, но в бежов цвят. Този толкова близък до природата нюанс е перфектна сцена на стената за специален Patchwork декор, в който съчетаването на флорални елементи и други шарки създава интрига в банята. Очаквано подът в цветове натурал и беж (45х45 см) е най-подходящ за Frame, като гранитогресът с дървесен дизайн Tavolato червено 15.5x60.5 см е отличен избор.

Memoria също предлага дизайн на камък в бежово, но допълнен с изненадващи декори. Memoria Flowers е изключително подходящ за създаване на баня с романтично излъчване, а Zig-Zag декорът внася елегантен лукс чрез добавените златни частици към интригуващите орнаменти в бежово и синьо. Вариантът Art е за всички, които държат пространството да изглежда нестандартно. В Memoria плочите също са с размер 20х50 см, а перфектният гранитогрес за нея е с дървен дизайн, като Canella охра 15.5x60.5 cm.

Серията Infinity (20x50 см) е в сив цвят и с дизайн на цимент. Класическата визия на този материал обаче е разчупена чрез богатство от декорации, сред които 3D структура и сет с цветя в син цвят, които са идеални за акцентиране на зона в банята, като например душ кабина или част от стена. Matrix декорът внася толкова висок стил с нежните си флорални мотиви в сребристо, че човек не може да откъсне очи от него. Към серията от KAI Group предлагат още един декор с малки квадрати.

Серията Fresco е със същия размер на плочите като Infinity, но в бежов цвят и включва две основни плочки и Print декор. Вариантите за под са два Ц гранитогрес с декор Print и бежов с размер 45х45 см. Гранитогрес Norfolk беж 20.4x120.4 см е отличен за комбиниране с Fresco.

Lilly е серията, която преобразява банята в свежо и приятно място благодарение на гланцовото покритие на плочите с размер 25x50 см и разнообразието от елегантни и ефирни цветове. Изборът е богат Ц крем, жълто, бежово, сиво, а комбинирането им с трите възможни декора Patchwork, Print и Art mix превръщат Lilly в силно желана от всички, за които излъчването на чистота и елегантност в банята е изключително важно. Най-подходящи за комбиниране с тази серия са подови гранитогресни плочки в бежов и сив цвят и размер 45х45 см, както и гранитогрес с дървесен дизайн като Carve кафяво 15x90 см.

Всички продукти от производителя може да видите на www.kai.bg, както и на www.ceramica-fiore.com

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

4 термина, които трябва да знаете, когато избирате нов телевизор

4 термина, които трябва да знаете, когато избирате нов телевизор

Кой не иска да живее в здравословен, енергийно ефективен и комфортен дом?

Кой не иска да живее в здравословен, енергийно ефективен и комфортен дом?

С пълна пара напред при почистване на дома

С пълна пара напред при почистване на дома

Тренд: Как овчата вълна се превръща от отпадък в изолация за дома

Тренд: Как овчата вълна се превръща от отпадък в изолация за дома

Снимка facebook/Climeworks

Заработи най-големият завод за извличане на въглероден двуокис от атмосферата

Серия Delphi

Красивите декори влизат в банята с KAI Group

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Идеален дом

Впечатляващи български интериори
в новия брой на сп. "Идеален дом"

Впечатляващи български интериори в новия брой на сп. "Идеален дом"

Как да направим любима стаята на ученика

Как да направим любима стаята на ученика

Ще остана опаковка и в следващия си живот

Ще остана опаковка и в следващия си живот

снимки dezeen

Бутик за бижута в "басейна"

Идеалната спалня - кое е най-важно в нея, как да го изберем и подредим

Идеалната спалня - кое е най-важно в нея, как да го изберем и подредим

Малкият лукс в почистването е трайно изгоден

Малкият лукс в почистването е трайно изгоден

Последно от

Последно от

Най-важното