Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/12586382 Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление www.24plovdiv.bg
Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление

AENO, млада и динамична марка за интелигентни домакински уреди, разширява продуктовата си линия и представя дизайнерския, екологичен, интелигентен отоплителен уред, с енергоспестяващ инфрачервен и конвекционен метод на отопление и ниска консумация на енергия - AENO Премиум Интелигентен Еко Конвектор. Разработен е и се произвежда в Европа, Полша.

Благодарение на енергоспестяващата, инфрачервена технология отоплителният уред AENO е с 50% по-ефективен от други видове отоплителни уреди и методи на отопление (климатик, подово отопление, централно отопление). Отоплителният уред е подходящ за отопление на помещения с площ до 30 m2. Насладете се на удобството на интелигентното равномерно отопление, като изберете нагревател за вашия апартамент, къща, офис, кафене, ресторант или хотел.

AENO Премиум бързо и ефективно използва цялата мощност от 700 W, без да губи топлина и пари. След като помещението се затопли до зададената температура (комфортната температура е около 24 градуса по Целзий), отоплителният уред се изключва автоматично, без да се разхищава допълнителна електроенергия. Поддържането на температурата в помещението винаги е по-евтино, а уредът дава възможност да спестите електроенергия и пари, като в същото време се наслаждавате на комфортно затоплен дом през целия отоплителен сезон.

Нагревателят AENO работи без издухване на въздух и вдигане на прах. Той не отделя замърсители, миризми и шум. Инфрачервеният електрически нагревател AENO не изсушава въздуха и не изгаря кислород в къщата. Така се запазва актуалният баланс на влажността в помещението за благосъстоянието на цялото семейство.

Това е дизайнерски нагревател, който се вписва идеално във всеки стил на интериора. Изработен е от първокласни материали и с минималистичен дизайн – 11-милиметров корпус от закалено стъкло с алуминиеви крачета. Потребителят може да избере черен или бял цвят. Независимо дали искате да го направите невидим (бяло на бяло), или да акцентирате (черно на бяло), неговият стил ще се запази. Този модел се вписва във всеки дом или офис, спестява пари, осигурява здравословен живот и благополучие на обитателите.

Потребителят може да управлява отоплителя от всяка точка на света с помощта на удобното мобилно приложение AENO. Където и да се намирате, имате достъп до пълното меню с опции за работа с устройството, включително включване/изключване, регулира температурата на панела от 60°C до 120°C, задаване на температура в помещението, създаване на график за отопление и много други:

Устройството е безопасно за деца и животни. Оборудван е с детски заключващ механизъм, за да сте спокойни, дори ако отоплителният уред е поставен в детската стая. Бутонът за заключване на включването/изключването в мобилното приложение гарантира, че детето ви няма да включи нагревателя по погрешка.

Отоплителят AENO има защита срещу падане. В случай на падане той се изключва автоматично, започва да алармира и изпраща известие на смартфона.

Умният отоплител AENO Premium Eco е на разположение за закупуване в България от: https://praktiker.bg/bg/search/?query=aeno&search_main_category=ALL.

 

За AENO

 AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип от висококвалифицирани инженери и произвеждана в Китай в модерна производствена база. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите им. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка до търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за производство на премиум еко интелигентния нагревател работи в Европа, в Полша.

Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, да ги превърне в ежедневие и да намали тежестта на домакинската работа.

Продуктовата гама включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, прахосмукачки-роботи, акумулаторни прахосмукачки, парочистачки, уреди за гладене с пара, електрически кани, електрически скари, блендери, електрически фурни, су-вид, вакуумни запечатващи устройства, електрически четки за зъби и иригатори и др.

 За новини и повече информация посетете: www.aeno.com

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

Снимка: Pixabay

Защо да изберете професионално кухненско оборудване за заведението си?

снимки Финбар Фалон и archi.ru

Небостъргач с оазиси (Галерия)

Градина: Какви цветя се садят през есента?

Градина: Какви цветя се садят през есента?

снимки Kaffeeform

Направиха часовник с рециклирано кафе

снимки Pernille Kaalund, pufikhomes

Вилата на цветовете

Лампите на Нанако Куме снимки Nanako Kume

Висящи лампи от острилка

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Идеален дом

Шест български интериора в новия
брой на сп. "Идеален дом"

Шест български интериора в новия брой на сп. "Идеален дом"

Така ще изглежда "Луна" в Дубай снимка moonworldresorts.com

Дубай ще има собствена "Луна"

Източник снимка: pixabay.com

Скринове: как да изберем правилния?

Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление

Насладете се на комфортно затоплен дом и спестете пари от сметките за отопление

Най-добрите устройства на Xiaomi за незабравимо футболно изживяване

Най-добрите устройства на Xiaomi за незабравимо футболно изживяване

Градина: Цветя, подходящи за пушачи

Градина: Цветя, подходящи за пушачи

Последно от

Последно от

Най-важното