Нещо вкусно: Гофрети с шоколадов сос

https://www.24plovdiv.bg/idealendom/article/9006695 Нещо вкусно: Гофрети с шоколадов сос Нещо вкусно: Гофрети с шоколадов сос www.24plovdiv.bg
Нещо вкусно: Гофрети с шоколадов сос

богато на селен

лесно

5 порции

25 мин

За една порция:

391 ккал

мазнини 16 г

въглехидрати 50 г

холестерол 105 мг

протеини 9,2 г

фибри 1,6 г

необходими продукти:

2 яйца

200 г брашно

1 ? ч.ч. мляко

щипка сол

1 бакпулвер

2 с.л. захар

1 ванилия

? ч.ч. разтопено масло

шоколадов топинг

начин на приготвяне:

1 Загрейте уреда за приготвяне на гофрети. Разбийте яйцата със захарта, маслото и ванилията. Добавете останалите съставки, като смесите брашното с бакпулвера предварително.

2 Изливайте от сместа в уреда и направете гофретите. Гарнирайте ги с шоколадов топинг.

Поднесете гофретите с плодове според предпочитанията си.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

Градина: Кои цветя се садят през есента

Градина: Кои цветя се садят през есента

Архитектура: Огледална сграда (ВИДЕО)

Архитектура: Огледална сграда (ВИДЕО)

Снимка Moroso

Въпреки COVID 19 Милано отново е център на дизайна

Тайните на десертните блокчета тип брауни (+здравословна рецепта)

Тайните на десертните блокчета тип брауни (+здравословна рецепта)

Кула, вдъхновена от цвете (ВИДЕО)

Кула, вдъхновена от цвете (ВИДЕО)

Снимки pixabay.com

Ето какъв е срокът на годност на някои кухненски аксесоари

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Идеален дом

Градина: Видове саксии и тяхното предназначение

Градина: Видове саксии и тяхното предназначение

Снимки his

Дизайн: "Разлят" килим

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Вкусни и лесни рецепти за дресинг

Снимки dezeen

Ето как саксии стават крака на бюро

Градина: Как се гледат стайните цветя през есента

Градина: Как се гледат стайните цветя през есента

Градски "лилии" никнат като острови (ВИДЕО)

Градски "лилии" никнат като острови (ВИДЕО)

Последно от

Последно от

Най-важното