Белите жени и цветните телевизори - главен мотив за агресията

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/11599441 Белите жени и цветните телевизори - главен мотив за агресията Белите жени и цветните телевизори - главен мотив за агресията www.24plovdiv.bg
Борислав Зюмбюлев
Борислав Зюмбюлев

Войната в Украйна - Марианска падина от завист, а не умопомрачение

След като монахът Калистрат Зографски (1) ми обърна внимание на прозелитизма (2) на Руската православна църква начело с оберпрокурора (3) Гундяев (4), не спирам да мисля, че спасението на света лежи в Африка и

Европейският

съюз скоро

трябва да почне

да се разширява

на юг,

защото там има хора, ако перефразирам Волдемор Волдеморович (5), “А зачем нам мир, в котором нет людей” (6).

Московската църква агресивно навлиза в диоцеза на традиционните африкански православни църкви - Александрийската патриаршия и Етиопската с помощта на частната армия Вагнер. В контекста на войната срещу Украйна, България и други съседни страни на Evil Empire, както казваше Роналд Рейгън, ще имат нужда от по-добра защита. А те са обезлюдени.

Целият свят се възхищава на украинците и героичната им отбрана. Но нека не забравяме, че в Украйна има много хора и с тези джавелини и нептуни имаше кой да работи, затова “руский военний корабль пошел на х*й”.

Русия също има проблем с хората и си мисля, че главната причина за атаката на Путин не бяха територии или находища, а украинките, тези красиви и умни жени, нарочени да обогатят генетично ордите буряти, мордовци и чеченци, които използва Московията.

В Русия има

грандиозен

проблем с

алкохолизма

- там мъжете мрат на 40 години заради водката. Не че в Украйна няма горилка и перцовка, но на монголоидите им липсва ензимът алкохолдехидрогеназа(7) и върху тях алкохолът има по-пагубно въздействие, отколкото върху бялата раса, към която определено принадлежат украинците.

Масовите изнасилвания, които правят ордите, не са случайни. Да притежаваш бяла жена в Улануде, е като да имаш цветен телевизор. Затова варварството се изявява в две посоки - изнасилвания на бели жени и мародерство на плазми. Марианска падина (8) от завист! Това е главната причина и мотив за войната, а не менталното и соматично здраве на Путин или интригите между Федералната служба за безопасност и Главното разузнавателно управление.

Но да се върнем на Африка. В момента няколко африкански държави имат едни от най-силните армии на планетата. Например южноафриканската армия има над 4000 изтребителя и почти толкова танкове. За сравнение

България има

два в изправност

и 8 платени, но

непроизведени

Сега нидерландците правят еърполисинга над България, какво пречи това да са южноафриканци? Един приятел открил във френски киноархив документални кадри от сенегалци (9), които патрулират пред Двореца в София (сетихте ли се за Чудомировия Нено Сенегалеца (10)), но още не ми ги е дал. Тъй де, няма да е прецедент. Г-н Паси, приятелю любезни, вижте въпроса с

НАТО в Африка.

Ebony and Ivory

(11), както пееха сър Пол Макартни и Стиви Уондър. Но междувременно може да се мисли за двустранни договори за военно сътрудничество с РЮА и страните от бившето СЕАТО (12) (т. нар. Манилски пакт) начело с Австралия и Малайзия (13), които имат защо да не одобряват Руската федерация. Тоест шансът на Европа като цяло и на България в частност е да задълбочи сътрудничеството с африканските страни, особено в областта на отбраната. Това между другото ще е в полза и за африканските народи, налазени от някакви късно осъзнати империалисти - китайци, руснаци, турци. Защото меката сила на Европа е това, което нито руските попове, нито китайските пари или турските дронове могат да осигурят на африканците - свобода и хубав живот.

(1) Известният български богослов Руси Русев, автор на “24 часа”, който се подстрига в Света гора под името Калистрат Зографски.

(2) Прозелитизъм - сектанти, които проповядват в територията на друга християнска църква. От прозелит - старозаветен термин за езичници, които след обрязване и специално измиване са били приемани в израелските общини.

(3) Оберпрокурор - буквално надпрокурор(порусчен нидерландски) царската титла на Московския патриарх. По номенклатурата на Петър Първи трета цивилна длъжност, която отговаря на армейската генерал лейтенант или флотската вицеадмирал.

(4) Владимир Михайлович Гундяев - светското име на патриарх Кирил Московски, известен със скъпия си часовник Breguet, който струва колкото 10 ролекса. Подозиран в сътрудничество с КГБ и контрабанден внос на цигари и алкохол, автор на изречението, че човешките права са новата ерес.

(5) Волдемор - символ на есенциалното зло в “Хари Потър” - този, чието име не бива да се споменава. Прозвище на руския президент.

(6) “А зачем нам такой мир, если там не будет России?” В превод от руски: “А за какво ни е свят без Русия?” - израз на руския президент във филма на владимир Соловьов “Световен ред 2018”, който се смята за начало на новия кремълски ядрен шантаж.

(7) Алкохолдехидрогеназа - чернодробен ензим, който участва активно в метаболизма на алкохола в човешкото тяло, като го разгражда до гликоген и вода. Смята се, че генетично липсва в хората от монголоидната раса. Това е основната причина за изчезването на индианците в Северна Америка, които били привлечени от алкохолните напитки на европейските заселници, но това довело до масов мор от чернодробна цироза сред аборигенното население на Америка.

(8) Марианска падина - най-дълбокото океанско дъно - над 11 км дълбочина до Северните Мариански острови.

(9) По време на Първата световна война срещу България воюват чернокожи френски войници от Сенегал (нейният пръв президент е великият френски поет и философ Леополд Сенгор). След Войнишкото въстание през 1919 година София е окупирана от силите на Антантата и френски войски охраняват царския дворец в София, което води до абдикацията на Фердинанд I в полза на неговия първороден син Борис III. Фердинанд I, който макар да носи титлата СаксКобургГота по майчина линия принадлежи на Бурбонската династия, управлявала Франция дълги години. Той има тъй любимия на карикатуристите бурбонски нос.

(10) Нено Сенегалеца е постоянен герой от разказите на Димитър Чорбаджийски-Чудомир. Мургав селски тарикат (вероятно циганин), наричан заради това Сенегалеца.

(11) Абанос и слонова кост - дует на синеокия Пол Макартни и чернокожия и сляп Стиви Уондър от 1981 година, в който се пее за перфектната хармония между клавишите на пианото - черни, изработени от абанос, и бели от слонова кост. Химн за сътрудничеството между бели и черни хора.

(12) СЕАТО - тихоокеанският хомолог на НАТО, на базата на договор, сключен в столицата на Филипините Манила и поради това известен и като Манилски пакт. Военно обединение на демократични държави.

(13) Австралия и Малайзия - граждани на тези страни са най-многобройните жертви на сваления през 2014 година от руска ракета малайзийски пътнически боинг над окупираните части на Украйна.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Мнения

Володимир Зеленски се срещна с френския президент Еманюел Макрон, италианския премиер Марио Драги, германския канцлер Олаф Шолц и румънски президент Клаус Йоханис в Киев на 16 юни 2022 г.
СНИМКА: РОЙТЕРС

Как би изглеждал план "Маршал" за Украйна?

Протест в Ню Йорк срещу решението на Върховния съд снимка Ройтерс

Разединените американски щати: Първото блокче от доминото падна

Скопие СНИМКА Ройтерс

Западни наблюдатели: Вдигането на ветото не означава непременно пробив

Доц. Стойчо Стойчев, социолог

Политолог: Шансовете за успех на ново правителство "Петков" са много малки

Перперикон днес

Министърът на културата пак не е в час!

Социалният психолог доц. Николай Димитров

Доц. Николай Димитров: Агресията в НС е само театрален кеч, а важните неща - зад кулисите

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Мнения

Кои държави използват парите по механизма за възстановяване и устойчивост (Графики)

Кои държави използват парите по механизма за възстановяване и устойчивост (Графики)

Кои държави използват парите по механизма за възстановяване и устойчивост (Графики)

Кои държави използват парите по механизма за възстановяване и устойчивост (Графики)

Президентът Румен Радев СНИМКИ: "24 ЧАСА"

Един президент не може да е постоянна черна станция, която да продуцира лъжи

 Камен Невенкин. Кадър БНТ

Военен експерт: 3 са възможните сценарии в Украйна, само един е реалистичен

Едва в 10 общини има повече деца, отколкото възрастни хора (Графика)

Едва в 10 общини има повече деца, отколкото възрастни хора (Графика)

Вариант на коронавируса Омикрон.
Снимка: Пиксабей

Внимавайте в Гърция - там омикронът е изтърван

Последно от

Последно от

Най-важното