Радостин Василев: Скъпи Слави, нужно ли и да ти напомням, че се превърна в най-мразената личност в държавата

https://www.24plovdiv.bg/mnenia/article/12309743 Радостин Василев: Скъпи Слави, нужно ли и да ти напомням, че се превърна в най-мразената личност в държавата Радостин Василев: Скъпи Слави, нужно ли и да ти напомням, че се превърна в най-мразената личност в държавата www.24plovdiv.bg
Радостин Василев
Радостин Василев

Скъпи приятели,

Днес, заедно с вас станахме свидетели на поредния неадекватен, злобен и изпълнен с омраза коментар от фейсбук профила на Слави Трифонов.

Този път обект на агресията бях аз. След Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и др., дойде и моят ред. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Каква политика ще правиш? Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от устата на Слави Трифонов няма да чуете НИ-КО-ГА. Всички тези негативни емоции са характерни за Слави Трифонов в последно време.

Приемам този пост на Слави като израз на неговата абсолютна политическа, морална и физическа безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН с бълнувания за предателство. Да не забравяме, че Слави Трифонов се чувстваше предаден и през лятото на 2021 г., когато ДБ и Изправи се отказаха да подкрепят неговия опит за авторитарно налагане на кабинет с 65 депутати в парламента.

Явно Слави обича да се чувства предаден и му е комфортно в тази позиция, както в личния живот, така и в политиката.

Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 хиляди българи и изчегъртване на модела ГЕРБ има наглостта да говори за номадство, предателство и службогонство. Лицето, което свали първото работещо срещу мафията правителство след 89-та година, в услуга на същата тази мафия да говори за морал е особено вид чалга-перверзия от тенекиения дворец в покрайнините на София.

Скъпи Слави, нужно ли и да ти напомням, че от обичан от голяма част от българите човек, ти се превърна в най-мразената личност в държавата. В патрон на задкулисието, което ще се опита да продължи грабежа на България.

Аз не съм номад, защото създавам гражданско движение, обединяващо голяма част от разочарованите от теб хора, което ще търси реализацията на идеите на ИТН и което ще подкрепи Продължаваме промяната, а не ставам член на друга партия.

Аз не съм предател, защото не съм помръднал от позициите на ИТН в нито един момент и не съм подвел нито един човек, който ми е гласувал доверие. Аз нямах брокери и не ти звънях да не закачаш Пламен Манолов или Александър Сталийски. Аз не съм службогонец, защото през целия си живот съм бил в частния сектор и сам си изкарвам парите, които за разлика от теб декларирам съвестно.

Не помня и да съм взимал нещо от теб или да ти дължа нещо.

В последните месеци ти, Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично политическо самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС. За съжаление с теб бяха унищожени и много свестни и качествени хора, които имаха какво да дадат на политиката,но ги беше страх.

Аз не се страхувам и избрах да не падам в пропастта с теб, Слави. Защото не заслужавам с нищо това и мога да си позволя да имам собствено мнение, за разлика от Тошко Йорданов или Балабанов. Освен това, Слави, след предателството, което направи спрямо българския народ, ти за мен си НИКОЙ.

Знам, че искаш да завлечеш всичко със себе си там, но аз и напусналите колеги имаме съвест, морал и отговорност и не изпълняваме нареждания на човека от мазето. Ние не сме купени, защото, както ти казваш, България не е за продан.

Скъпи Слави, скоро вече няма да има “Дългия каза не пипай този”.

От първия си ден в политиката ти избра да се криеш от хората, да криеш от публичността имуществото, с което разполагаш, но за сметка на това не успя да скриеш, че си кукла на конци на мафията и пушка на стената, която да гръмне, когато ГЕРБ и ДПС решат. Както и стана.

"Ма-ке-до-ни-я-я-я-я!" и подобни съшити с бели конци лъжи и полуистини вече не минават пред хората, които разбраха истинската ти същност.

Македония беше използвана като смокиново листо, което да прикрие истинските причини за решението ти да събориш правителството. Парииииииии, а не Македонияяяяяяя!

Понеже обичаш да цитираш историята, ти пиша един цитат на Ейбрахам Линкълн, който напълно олицетворява твоето поведение в политиката:

"Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време".

Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата, защото мога да си го позволя. Вече спокойно можеш да се обърнеш към ГЕРБ и ДПС и да кажеш: “Поставих държавата на колене повече от година. Излъгах 700 000 българи. Съборих работещо правителство, заради едни кинти. И всичко това направих само за вас, и само за вас, и само за вас!” Играта за бизнес проекта свърши!

Народът ще подкрепи усилията за промяна и ще даде своята оценка за политическият ви тероризъм.

Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна докато няма обединение на всички честни и почтени хора в България.

Настъпи времето, новите поколения да поемат решително отговорността за спасението на България!

*От фейсбук

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Мнения

Президентът Румен Радев с Владимир Путин

България стана неуправляема държава. Или управлявана от руските служби

ЕК иска да наложи таван на цените на природния газ.

Защо ЕК иска таван на цената на природния газ?

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов СНИМКА: Архив

Не ни трябват пози на борци, а политици, които да контролират ГЕРБ във властта

Предсрочните парламентарни избори са насрочени за 2 октомври.

Резултатите от преброяването на населението изискват прекрояване на политическата ни карта

2 октомври 2022 г. - парламентарни избори в Стара Загора
СНИМКА: ВАНЬО СТОИЛОВ

На тези избори спасителят липсваше

"Газпром" 
Снимка: Архив

Проблемът са пропутлеровските настроения, рашизмът и "Газпром"

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Мнения

Проф. Константинос Фарсалинос е известен кардиолог и научен сътрудник в Центъра по сърдечна хирургия "Онасис" в Атина и в Катедрата по фармация на Университета на Патра, Гърция. Специализирал е ехокардиография и изследвания върху вредите от тютюнопушенето. От 2011 г. провежда лабораторни, клинични и епидемиологични изследвания върху електронните цигари. Автор е на книгата „Аналитична оценка на електронните цигари“ и повече от повече от 70 проучвания и статии в международни научни издания.

Проф. Фарсалинос: Отказах пушенето с електронни цигари, вредата е значително по-малка

Балистична ракета СНИМКА: Ройтерс

Нарастващият ракетен капацитет на Северна Корея (Обзор)

Избирателната активност в Бургаско бе с около 2 % по-ниска от тази на миналите парламентарни избори.

След всеки следващ вот ще слизаме надолу

Кирил Петков и Асен Василев са съпредседатели на “Продължаваме промяната”

"Промяната" изписаха веждите на Борисов


Братоубийствената война в Украйна

Започнахме да обсъждаме ядрена война, сякаш е нещо битово!

Бойко Борисов и колегите му от ГЕРБ коментираха за първи път резултатите от изборите в сряда.

Борисов е изграден политик! Той не е ангел, а човек с недостатъци

Последно от

Последно от

Най-важното