Истина или лъжа: Публиката подсказва на участник в “Стани богат”

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/10599065 Истина или лъжа: Публиката подсказва на участник в “Стани богат” Истина или лъжа: Публиката подсказва на участник в “Стани богат” www.24plovdiv.bg
Стопкадър от предаването "Стани богат"
Стопкадър от предаването "Стани богат"

Жена от публиката в “Стани богат” се е опитала да подскаже на участник в играта, показвайки банкнота от 5 лева, пишат жълти медии. Играчът е трябвало да отговори на въпроса “На коя от банкнотите изобразеният не е с брада?”, за който е поискал помощ от публиката. Жълтите медии публикуваха стопкадър, на който се вижда как зад гърба на водещия Михаил Билалов жена от публиката изважда банкнота, а това се пада точно срещу очите на участника.

Лъжа е, че публиката в “Стани богат” подсказва на играещия. “В конкретния случай участникът използва жокер от публиката в първите секунди от задаването на въпроса и нито за миг не вдига поглед от екрана си. Изваденият от контекста кадър е от момента, в който водещият Михаил Билалов изчита въпроса към публиката, за да даде своя вот”, каза главният редактор на “Стани богат” Елена Чопакова.

По думите ѝ на разстояние от няколко метра, с прожектор, насочен към играчите, и при смесено осветление шансът за подсказване е само чрез употреба на специална оптика. “Освен това според правилата на формата по време на игра публиката е задължително затъмнена, именно за да се избегнат подобни рискове”, допълва Чопакова.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Истина или лъжа

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Истина или лъжа

Последно от

Последно от

Най-важното