Daibau - най-разпространеният портал в региона, вече и в България!

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/10916500 Daibau - най-разпространеният портал в региона, вече и в България! Daibau - най-разпространеният портал в региона, вече и в България! www.24plovdiv.bg
Daibau - най-разпространеният портал в региона, вече и в България!

Всички се оказваме поне веднъж в живота си изправени пред ремонт или строителство, което може да бъде стресиращо и пълно с неочаквани усложнения. Ключовият въпрос е как да намерим подходящ и надежден майстор, който качествено да свърши поверената работа. Ето защо имаме удоволствието да Ви информираме, че Daibau (Дайбау), най-разпространеният уеб портал в региона, вече е достъпен и в България. Основната цел на онлайн платформата Daibau е да предостави цялата необходима помощ при намиране на изпълнител за строителни работи във вашия район. Прочетете нататък, за да разберете как Daibau.bg може да ви помогне да построите или ремонтирате вашия дом.

Основната цел на онлайн платформата, която е добре позната в съседни страни като Румъния и вече се предлага в 12 европейски държави, е да предостави различно от обичайното и от преживяването, на което сме свикнали при строителство или ремонт  на жилище. Daibau е личен е-консултант при всички строителни работи, защото на едно място ви информира и запознава с местни фирми и майстори, за да може вашите строителни работи да преминат бързо и без стрес. С помощта на платформата можете, също така, по-добре и по-ефективно да управлявате бюджета и работния си график. Нека видим как работи тази нова онлайн платформа Daibau в България.

Предоставен е лесен и бърз достъп до огромна база данни на Daibau за изпълнители на всички възможни строителни работи, независимо дали се касае за изливане на бетон, боядисване, електрически инсталации, монтиране на климатици, дърводелски услуги... Ако търсите изпълнител или доставчик на услуги, то ще е достатъчно да изпратите запитване с цялата необходима информация за вашия случай, т.е. освен вида на работата, напишете и сроковете, които ви устройват (кога искате работата да бъде извършена), както и вашето местоположение. Системата за търсене на изпълнител в Daibau е проектирана така, че вашата заявка да бъде изпратена до няколко изпълнители, като след това получавате оферти, от които можете да избирате въз основа на препоръки, опит и цени. Изпълнителите или доставчиците на услуги, които порталът ще ви предложи, са тези, които предишни клиенти оценяват и коментират директно на уебсайта. Тъй като майсторите се оценяват на базата на конкретен опит на няколко потребители или абонати, вие ще получите реалистична и точна представа за качеството на техните услуги и въз основа на това, по-лесно ще вземете решение. Получаването на оценка след свършена работа, по-скоро е причина изпълнителите да се стремят да работят коректно, надеждно и качествено. Лошата оценка е лоша реклама за тях, която, разбира се, те не желаят.

Тази система на работа на новата онлайн платформа Дайбау, България дава възможност за прозрачност, коректност и качество на предоставените услуги. С такава помощ ще можете да контролирате по-добре целия процес - от първите срещи до довършителните работи.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Път

Пламъците правят невъзможно преминаването на Камино

Пътят Камино затворен заради огромни пожари - там ли е Деси Радева?

Малкото островче Капрера, където умира Гарибалди
Снимки: Инстаграм

Вижте райския остров Капрера, където преди 140 г. умира Джузепе Гарибалди

Екип от пожарникари достигна до купола, за да извади американския турист
СНИМКИ: Италиански пожарникари

Турист изкачи 463-те стъпала на купола на Брунелески във Флоренция и почина

Остров "Света Анастасия" Снимка:Архив

На остров Света Анастасия ще има тридневен "Биле фест"

Доскоро за лечебните свойства на извора са знаели само жителите на района, но през последните години Чамурлу бунар добива все по-голяма популярност.

Странното село Стоманци - има стар лековит извор, тайни пещери утроби

Египет Снимка: Pixabay

По-евтини билети за забележителности и музеите в Египет до края на август

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Път

Ивинела Самуилова и Венци на нулевия километър, т.е. на края на Камино
СНИМКИ: АВТОРКАТА И ЛИЧЕН АРХИВ

В края на Камино човек се разплаква (Снимки)

Зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева (вдясно) с посланика на Сърбия у нас д-р Желко Йович и представителите на сръбската туристическа агенция.

Бум на български туристи в Сокобаня

Британският музей разполага с над 92 000 квадратни метра изложбена площ, но тя е недостатъчна, за да бъдат показани всичките му експонати.

Британският музей пази най-дълго използваната ни двулевка

СНИМКИ: НАЙДЕН ТОДОРОВ.
ВИДЕО: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

Силвия Аздреева: На върха си покорил себе си! Щастлива съм за Петрич и България!(Видео)

Орвието се намира в центъра на Италия и през него минава всеки маршрут, който води от Рим. СНИМКИ: ВИОЛИНА ХРИСТОВА

Орвието в Умбрия е на 3000 г. и е прелестен като Рим, но двойно по-евтин

Мисия на покрива на света

Мисия на покрива на света

Последно от

Последно от

Най-важното