Боно издава автобиография и тръгва на турне

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/12721056 Боно издава автобиография и тръгва на турне Боно издава автобиография и тръгва на турне www.24plovdiv.bg
Боно
Боно

Автобиографията на Боно ще излезе на 2 ноември и ще запознае читателите с живота на му. „Подзаглавието "40 песни, една история" се отнася до 40-те глави на книгата, всяка от които е кръстена на песен на U2. Боно е създал и 40 оригинални рисунки, които ще бъдат включени в книгата.

Със своя уникален глас той разказва на читателите за израстването си в Дъблин, включително внезапната загуба на майка му, когато е на четиринадесет години, за необичайното пътуване на U2, за да се превърне в една от най-влиятелните рок групи в света.

Представянето на книгата ще бъде съпроводено с турне, което ще стартира на 2 ноември в Ню Йорк и ще премине през Бостън, Торонто и Чикаго, преди да пристигне в Обединеното кралство за дати в Лондон, Глазгоу, Манчестър и Дъблин. В Европа той ще гастролира в Берлин и Париж. Последната му изява е предвидена за 28 ноември в испанската столица.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Истина или лъжа

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Истина или лъжа

Последно от

Последно от

Най-важното