Истина или лъжа: Лили Иванова дарявала свои ботуши и якета всяка пролет

https://www.24plovdiv.bg/ojivlenie/article/9601032 Истина или лъжа: Лили Иванова дарявала свои ботуши и якета всяка пролет Истина или лъжа: Лили Иванова дарявала свои ботуши и якета всяка пролет www.24plovdiv.bg
ЛИЛИ ИВАНОВА
СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО
ЛИЛИ ИВАНОВА СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Лили Иванова си подарява якетата, ботушите и обувките. Примата има навика всяка година за първа пролет да дарява свои фенове с дрехи, които не използва по една или друга причина. Обикновено става дума за неща, които са ѝ подаръци от някого, но са ѝ големи или не носи такива, написаха жълти издания, а подобни сайтове веднага ги преписаха мо-т-амо.

Пълна измислица е, категорично отрече Николай Недеков, пиар на голямата певица, пред “24 часа”.

“Нито ще прави подобно нещо, нито го е правила. Какво всъщност казват авторите, които, разбира се, са анонимни - че си разчиства гардероба напролет ли?”, попита риторично Недеков.

Това, разбира се, изобщо не означава, че Лили Иванова не прави дарения. Последното бе за библиотеката в родния ѝ град Кубрат в края на миналата година, където тя изпрати стотици книги.

В същите писания е разказано как навремето Иванова подарила на свой фен яке, което ѝ било дадено от Емил Димитров. И това обаче се оказа измислица по думите на пиара.

Лили Иванова наистина има дънково яке на Емил Димитров и на 23 декември 2020-а - на 80-годишнината от рождението му, го облече и се снима с него в профила си във фейсбук. “Направи го от уважение към големия ни певец, с когото са били приятели”, каза Недеков.

Според него не за първи път в издания, които уж не са чак толкова жълти, се появяват измислени новини за Лили Иванова. “Не можем да си обясним това отношение към нея”, каза той.

Впрочем проверката на фактите за голямата певица може да бъде много лесна в днешно време. От няколко години тя публикува всичко, което ѝ предстои, в страницата си във фейсбук.

Там са и новите дати за турнето ѝ през тази година, което се очаква да стартира през септември и да завърши с три концерта в НДК през декември. Ако има някаква промяна в датите заради пандемията от коронавирус, тя също ще бъде отразена в социалната мрежа. Така примата опровергава и друга фалшива новина, появила се за нея в края на миналата година - че спира с концертната си дейност.

Впрочем единственото, което спира до рождения си ден на 24 април, са медийните изяви, каза Недеков.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Истина или лъжа

Яна изпрати сина си Никола преди няколко дни на летището.

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА ВЪВ ФЕЙСБУК

Истина или лъжа: синът на Яна Маринова живее от 14-годишен при баща си в Германия

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Истина или лъжа

Последно от

Последно от

Най-важното