Баница в хлебопекарна

https://www.24plovdiv.bg/spravochnik/article/11874732 Баница в хлебопекарна Баница в хлебопекарна www.24plovdiv.bg
Баница в хлебопекарна

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vkostova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ 

“На вкус е като всяка баница със сирене, но става по- плътна и доста по- сочна”, ни пише Маргарита Димитрова.

ПРОДУКТИ 

200 г фини кори за баница

2 яйца

200 г сирене

1 к.ч. кисело мляко

1/ 2 к.ч. олио

1 к.л. сода

щипка сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Разбиваме яйцата с помощта на миксер заедно със солта. Добавяме олиото, млякото, натрошеното сирене и содата.

Разбъркваме добре и слагаме корите, нарязани на парчета. Смесваме всичко внимателно с лъжица.

Намазваме контейнера на хлебопекарната с малко олио и изсипваме сместа в него. Включваме на програма за печене, която настройваме на 60 минути. Резултатът е една вкусна баница с приятен загар и сочна вътрешност.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Фахитас с телешко

Фахитас с телешко

Ароматно пилешко с джинджифил

Ароматно пилешко с джинджифил

Черешов сладкиш

Черешов сладкиш

Панирани лозови сарми

Панирани лозови сарми

Пастет от тиквички

Пастет от тиквички

Пататник на тиган

Пататник на тиган

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Пай с кайсии

Пай с кайсии

Спаначена торта с маскарпоне и череши

Спаначена торта с маскарпоне и череши

Пълнени чушки долма

Пълнени чушки долма

Крем карамел в ябълка

Крем карамел в ябълка

Печурки с крема сирене и сметана

Печурки с крема сирене и сметана

Черешов пай с бял шоколад

Черешов пай с бял шоколад

Последно от

Последно от

Най-важното