Най-доброто от Деликатесен - традиционни вкусове от Пиринския край

https://www.24plovdiv.bg/spravochnik/article/9573832 Най-доброто от Деликатесен - традиционни вкусове от Пиринския край Най-доброто от Деликатесен - традиционни вкусове от Пиринския край www.24plovdiv.bg
Най-доброто от Деликатесен - традиционни вкусове от Пиринския край

Колбасите са любим на потребителите продукт, част от ежедневното им меню. Познати са както в България, така и в редица европейски страни и биват много разнообразни като рецепти, съставки и технология на производство. Най-общото е че, производството им се смята за занаятчийско умение, а колбасите, произведени по традиционни рецепти с качествени суровини се смятат за деликатеси! Това обяснява, защо избрахме името на нашите колбаси да е Деликатесен, като гаранция за високо качество и традиционни и автентични вкусове!

Произвеждаме богат асортимент колбаси Деликатесен от 2013 година, включващ над 35 различни продукта, но нашата истинска гордост са Бански Бут, Бански старец, Бабек, Топузка и Кървавица.

Всеки един от тях е печелил Златен Медал от международното изложение „Месомания“, а брандът е отличен като Любима Марка на потребителите в категория Месни продукти в две поредни години, 2019-та и 2020-та!

• Бански бут Деликатесен е приготвен от месо от свински бут и сол. С характерна форма и визия, покрит с благородна плесен, която по естествен път спомага за съхненето и запазва вкусовите качества за дълъг период. Отличен със Златен медал от „Месомания“ 2014.

• Бански старец Деликатесен е сушен и пресован колбас от свинско месо, сол, кимион и черен пипер, приготвен по традиционна рецепта. Отличен със Златен медал от „Месомания“ 2015.

• Бабек Деликатесен е пресован и сушен колбас от кълцано и охладено свинско месо от бут. Подправен със сол, червен и черен пипер и кимион, приготвен по традиционна рецепта от Пиринския край. Отличен със Златен медал от „Месомания“ 2014!

• Топузка Деликатесен е пресован и сушен деликатес от подправено и кълцано свинско месо от бут. Произведен по семейна рецепта на повече от 70 години с автентична форма, едра структура на сърцевината и невероятен вкус. Отличен със Златен медал от „Месомания“ 2019!

• Кървавица Деликатесен е един от най-харесваните ни колбаси. Прави се от свинско месо и много праз, по автентична рецепта от Пиринския регион. Изсушена е и е готова за консумация, като перфектно се комбинира с чаша червено вино. Може да бъде консумирана и леко запечена на скара или фурна, като след термичната обработка се отваря страхотния й, изкушаващ аромат. Идеална за приготвянето на капама и други ястия с кисело зеле. Отличена със Златен медал от „Месомания“ 2018.

Предлагаме колбаси Деликатесен насипни, вакуумирани и в луксозни кутии. Готови са за консумация –директно като мезе и на плато; като добавка на сандвич; като протеиново допълнение към основното; като аламинут или в салата и много други.

Налични са в търговската мрежа в цялата страна, благодарение на големите търговски вериги за хранителни стоки, но могат да бъдат поръчани и през онлайн магазина на бранда www.delicatessen.bg като сега са с допълнителна отстъпка 5% за читателите на в-к 24 часа! Използвайте код 24deli в полето КУПОН ЗА ОТСТЪПКА при поръчка.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Гергьовденска торта "Овца"

Гергьовденска торта "Овца"

Пролетна агнешка чорба

Пролетна агнешка чорба

Гянджинска довга

Гянджинска довга

СНИМКА: ПИКСАБЕЙ

Козунакът е създаден във Франция преди 4 века, но сладък хляб правят още в Древен Египет

Лора и Стоян от "Бон Апети"

Стоян и Лора от "Бон Апети": Използвайте жива мая за замесването на козунак

Двуцветен козунак

Двуцветен козунак

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Kaufland България стартира продажбата на български козунак под марката „Брей!“

Kaufland България стартира продажбата на български козунак под марката „Брей!“

Таратор от лапад

Таратор от лапад

Баница с лапад

Баница с лапад

Супа с филе от пангасиус

Супа с филе от пангасиус

Тиквен пай

Тиквен пай

Козуначени кифлички с шоколадова глазура

Козуначени кифлички с шоколадова глазура

Последно от

Последно от

Най-важното