Наградиха 10 медици от пловдивска болница

https://www.24plovdiv.bg/zdrave/article/7770052 Наградиха 10 медици от пловдивска болница Наградиха 10 медици от пловдивска болница www.24plovdiv.bg
В болницата бе отслужен водосвет

Десет медицински сестри, лаборанти и рехабилитатори от общинската болница "Свети Пантелеймон" в Пловдив бяха отличени за своята всеотдайна многогодишна работа. Това стана след традиционния водосвет по случай патронния празник на здравното заведение, който отслужи отец Йордан от църквата "Света Троица".

Управителят доц. д-р Петко Недев се поклони пред целия екип с благодарност, че със съвместни усилия през последните години МБАЛ "Свети Пантелеймон" се утвърди като едно от предпочитаните места за лечение в Пловдив както заради професионализма на лекарите и останалите медици, така и като следствие от непрестанно модернизиращата се апаратура и материална база.

Медиците от МБАЛ
Медиците от МБАЛ "Св. Пантелеймон"

От 1 януари 2018 г. МБАЛ "Свети Пантелеймон" е сред първите 10 болници в страната със стандарт за добро финансово управление. Годишно тук се лекуват над 14 000 пациенти, като повечето от тях изразяват високо ниво на удовлетвореност.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Нашите лекари

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Последно от

Още от Нашите лекари

Последно от

Последно от

Най-важното