Каназирева и болница дариха бягаща пътека на социален комплекс в Пловдив

https://www.24plovdiv.bg/zdrave/article/8005835 Каназирева и болница дариха бягаща пътека на социален комплекс в Пловдив Каназирева и болница дариха бягаща пътека на социален комплекс в Пловдив www.24plovdiv.bg
Дани Каназирева благодари на "Св. Каридад" за бягащата пътека.
Дани Каназирева благодари на "Св. Каридад" за бягащата пътека.

В навечерието на коледните и новогодишни празници областният управител Дани Каназирева и екипът на МБАЛ "Света Каридад" дариха медицинска бягаща пътека за рехабилитация на Комплекса за социални услуги “Свети Георги“ в Пловдив. Средствата за уреда са осигурени от болницата. Той ще бъде използван в Дневния център за лица с увреждания към комплекса.
 Каназирева благодари на  „Света Каридад“ и на лекарския екип за съпричастността и отношението към хората, които имат всекидневна нужда от рехабилитация и специфични медицински грижи.
„Радваме се, че имаме възможност да работим с институциите и да помогнем на центъра в грижата им за хората с увреждания, коментира Мария Христева - маркетинг директор на болницата.
От своя страна управителят на центъра Росица Георгиева също изказа сърдечна благодарност за жеста.“ Това беше една мечта за нас, непосилна за бюджета ни. Рехабилитацията е много важна за хората, които ползват нашите услуги“, допълни Георгиева.
Областният управител Дани Каназиревапожела здраве, светли празници и успешна 2020 година на всички потребители на социалните услуги в центъра и на работещите в него.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Болници

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Последно от

Още от Болници

Последно от

Последно от

Най-важното