Он клиник България с грижа за мъжкото самочувствие

https://www.24plovdiv.bg/zdrave/article/9890854 Он клиник България с грижа за мъжкото самочувствие Он клиник България с грижа за мъжкото самочувствие www.24plovdiv.bg
Он клиник България с грижа за мъжкото самочувствие

Само и единствено на 22.06.2021 г. ОН КЛИНИК филиал Пловдив предлага преглед и лечение при д-р Димитър Блажев, хирург-уролог от ОН КЛИНИК - София

- Как животът по време на пандемията се отразява на мъжкото сексуално самочувствие?

- Вечната тайна, за която никой не говори, но която се отразява на мъжкото самочувствие. Напрежението на половия член е сложен процес, свързан с промяната на тонуса и кръвоснабдяването. Зависи от хормоналния фон на организма и се управлява от нервната система.

- Как Ковид-19 парализира потентността?

- Пандемията, негативните новини покрай коронавируса ограничават сексуалния живот и оставя трайни последствия при потентността, за които не се говори толкова много в публичното пространство, но пациентите ми споделят по време на прегледа. Инфекцията води до неврологичните заболявания, които увреждат кръвоносните съдове, намалява се кръвоснабдяването на мъжкия полов орган и това може да се превърне в еректилна дисфункция. Изкарана вирусна  пневмония променя окисляването на кръвта, което също може да е причина за нарушения от различна степен на половата функция – по-специално ерекцията.

- В  ОН КЛИНИК България се е наложила 18 години традиция да се полагат грижи за мъжкото здраве. Какви решения предлага клиниката за подобряване и възстановяване на потентността?

- Едно от основните специализирани направления на развитие на  ОН КЛИНИК е свързано с проблеми с потентността покриваща еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.  ОН КЛИНИК една от първите клиники внедрила най-новата технология развиваща се на база на Шокуейв терапия. Това е модерен и иновативен метод за лечение на сексуалните смущения, който действа възстановяващо и регенериращо на засегнатите кавернозните тела в половия член /пениса/, като съдов орган със силно концентрирани кръвоносните съдове.

В моята практика, решаваме успешно проблеми свързани със слаба или липса на ерекция, преждевременна еякулация, лечение на простатит.

- Може ли да се примирим с това днес, когато все по-голям брой хора, даже и в по-напреднала възраст, не си представят живота без пълноценни полови отношения?

- Намаляването на половата активност не е необратим процес! Новите методи на лечение, прилагани в  ОН КЛИНИК дават сигурна възможност да се възстанови потентността даже след много продължително въздържание, с 1-2 посещения при лекаря.

Тайната е в лечението, което се прилага индивидуално за всеки пациент, спрямо неговото действително състояние. Прегледът и внимателното диагностициране на проблема включва всички необходими изследвания. Ако е необходимо се прилага и комбинирана медикаментозна терапия за да се постигнат максимално кратки срокове и удовлетворяващ двамата партньори резултат. Шокуейв терапията  се провежда под преките наблюдение на Вашия лекуващ лекар, като след всяка сесия се проследява ефектът на подобрение и ако е необходимо може да се засили честотата на посещенията.

- Д-р Блажев, какво бихте казали в заключение на нашите читатели?

- Утвърдените международни практики, прилагани в  ОН КЛИНИК България възстановяват до 98% успеваемост мъжката потентност. Редовният и пълноценен секс с партньора се отразява на по-високо качество на живота и успешната реализация на съвременния мъж.

За повече въпроси, моля позвънете на тел. +359 885 488 088

Запиши час онлайн тук:onclinic-bg.com/zapazi_chas

Не се колебайте да се обърнете към квалифицираните специалисти на  ОН КЛИНИК , на телефон за запис на час  0700 1 19 19

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Докторе кажи

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Последно от

Още от Докторе кажи

Последно от

Последно от

Най-важното